Aanmelden

Hier lees je alles over de voorwaarden en de wijze waarop je kunt beginnen met verkopen van poëzie.

Het Centraal Boekhuis wil liefhebbers van poëzie een platform bieden om voor een redelijk bedrag aan nieuw leesvoer te komen. Op deze manier omzeilen we de dure boekhandel.

Denk je na over het verkopen van je (oude) bundels op onze site? Dit zijn de voorwaarden helder op een rij:

  1. Content People is niet de verkoper van de aangeboden boeken, maar alleen intermediair.
  2. De verkoper voert zelf de productinformatie van te verkopen boeken in. Hij of zij is ook verantwoordelijk voor verzending van het product en ondersteuning van zijn klant.
  3. De verkoper is verplicht een zo natuurgetrouwe en correcte omschrijving (inclusief foto van de cover) van het product te verzorgen.
  4. Content People controleert of een product aan bovenstaande omschrijving voldoet.
  5. Content People is niet aansprakelijk voor fouten in omschrijving, de beschikbaarheid en de verzending van het product.
  6. De verkoper verzorgt zelf het versturen van de boeken naar de klant. De verkoper brengt een standaard bedrag van 3 euro (excl. BTW) per zending in rekening bij de klant.
  7. Content People brengt een commissie van 20 procent plus BTW in rekening, met een minimumbedrag van 50 cent exclusief BTW.
  8. Indien de koper gebruikt maakt van iDeal of andere betaalmethoden van Mollie op centraalpoeziehuis.nl, zijn de kosten (0,29 cent excl. BTW per betaling) voor rekening van de verkoper.
  9. Indien via Mollie een eerdere betaling teruggestort moet worden, zijn de kosten voor de verkoper.
  10. Content People maakt maximaal 1 keer per maand de netto-opbrengst (omzet plus verzendkosten, minus bemiddelingskosten en eventuele transactiekosten) over naar de aanbieder. Voorwaarde is dat dit bedrag minimaal tien euro is. Deze overschrijving is kosteloos.

Aanmelden

Om je aan te melden als verkoper, klik op deze link. Nadat wij de aanmelding hebben gecontroleerd wordt de status van verkoper geactiveerd. Er wordt vervolgens een handleiding toegezonden,  zodat de aanbieder snel aan de slag kan.

© Copyright 2020